Wat kunt u verwachten


Heeft u zich altijd afgevraagd wat “sterke drank” eigenlijk is? Wilt u meer weten over de verschillen tussen Gin, Wodka en jenever?  Schrijft u zich dan nu in voor de cursusavond “ik weet wat van sterke drank”.

Gedurende deze avond neem ik u op informele wijze mee in de wereld van gedistilleerd en krijgt u niet alleen de nodige kennis, maar ook meer duidelijkheid in het verschillen van gedistilleerde dranken. 
Het handzame lesboekje ‘Ik weet wat van sterke drank’ biedt een mooi overzicht van gedistilleerde dranken. Zonder al te diep op de materie in te gaan, verschaft het duidelijke uitleg over distillaten, bitters en likeuren. De indeling is praktisch en per productcategorie geordend, en we gaan natuurlijk proeven!

Na afloop van de cursusavond kunt u, via de wijnacademie, examen doen waarmee u het “‘Gedistilleerdvignet’ (SGEN1) kunt behalen. 

De avond kan bij u thuis, of op locatie worden gehouden. De kosten voor deze avond bedraagt € 37,50 per persoon (incl. 7 gedistilleerde dranken en het lesboekje “ik weet wat van sterke drank”).